Energiebeheer

Het Verschil Tussen De Tijd Uitgelijnd En De Frequentie Uitgelijnd Power Management

Power management is een set van technologieën die helpen energie te besparen en geld op elektriciteit. Power management is nodig om te werken en te controleren elektrische apparaten met gemak en tegelijkertijd zorgen voor een goede, veilige en efficiënte stroomtoevoer naar huishoudelijke apparaten en andere elektrische componenten. Enkele voorbeelden van elektrische apparaten in huis zijn onder andere: televisies, computers, wasmachines, airconditioners, ventilatoren, kachels, verlichting, enz.

Power management technieken moeten worden uitgevoerd door elk huis om ervoor te zorgen dat hun elektrische apparaten niet burn-out of veroorzaken ongelukken. Enkele voorbeelden van power management methoden omvatten: het houden apparaten af ​​te koelen, het vermijden van het zijn op stand-by voor langere tijd, met behulp van een batterij back-up systeem voor de stand-by voeding, het verminderen van de hoeveelheid stroom die naar de apparaten geleverd, enz. Het gebruik van deze methoden om optimaliseren energieverbruik moet worden uitgevoerd door iedere huiseigenaar en moeten door de elektricien worden aanbevolen.

Er zijn twee soorten energiebeheer, namelijk load balancing en tijd- en frequentie afgestemd. Als beide van deze methoden worden toegepast, krijgt u de beste prestaties uit uw apparatuur te krijgen en moet in staat zijn om uw elektrische wissels te verbeteren.

Tijd- en frequentie uitgelijnde power management wordt beschouwd als de beste vorm van power management, omdat het niet van invloed op de prestaties van uw apparatuur. Het zal het apparaat werken mogelijk op een bepaalde frequentie die door de gebruiker is ingesteld. Het kan ook worden geconfigureerd om onnodig stroomverbruik van de inrichting te minimaliseren.

-Tijdgekoppelde power management is bedoeld om ervoor te zorgen dat uw apparaat krijgt de juiste frequentie, zodat het goed kan draaien en tegelijkertijd lager de energierekening. Bij dit type energiebeheer, wordt het apparaat afgestemd op een bepaalde frequentie die is gebaseerd op de snelheid waarmee de elektrische componenten in de inrichting werkt. Op deze manier, dat uw apparaat krijgt de gewenste frequentie op aanvraag.

Als het apparaat draait op een lagere snelheid, zal het apparaat een hogere vraag naar energie dan wat het nodig heeft te krijgen. Om geld te besparen, is het raadzaam om een ​​laag vermogen apparaat. Andere factoren die nodig kunnen beïnvloeden hogere frequentie zijn de stroom van het apparaat, de fase van de inrichting, etc.

Het voordeel van frequenties uitgelijnde energiebeheer is dat het eenvoudig te implementeren en meestal de inrichting wordt de gewenste frequentie wanneer het wordt uitgevoerd op de laagste snelheid. Het is een energie-efficiënte werkwijze waarmee het apparaat te draaien op optimale snelheid. Het vermindert ook de energierekening.

Elk huis moet ervoor zorgen dat het implementeert deze methoden om de beste power management te hebben. Dit zal zorgen voor een gemakkelijke bediening van apparaten, vermijd apparatuur storingen en onnodige kosten te elimineren.