Kick Mist de kick-off de Kick

Onze laatste toernooi match kwam neer op de laatste minuten en we waren nog steeds niveau een totaal van twaalf kicks (stoten plus omzet). Tijdens die laatste paar minuten werd Kick overrompeld en begaan een eenvoudige boete.

Trappen

Kick had de beste kicker in de competitie geweest. Hij had tegen ons vele malen in het verleden scoorde. Deze keer heeft hij miste twee kicks in snel tempo op.

Kick moest beslissen of hij wilde de score naar 30-10. Sommige mensen in de tribunes wilde hem voor te gaan en sommigen wilden hem naar een field goal kick. Kick maakte zijn keuze. Hij besloot om de punten te pakken.

Kick vertelde de scheidsrechter dat hij niet zou proberen de vijfenvijftig-yarder dat we in de schoppen zone eerder hadden geoefend. In plaats daarvan gooide hij de bal over het net en wachtte op de lange snapper om de kick terug te keren.

Kick liep niet van het veld. Hij liet de bal net en sprintte in het midden van het veld. Het was niet totdat hij liep door de punter van punteren kooi die hij eindelijk raken. De kick genoemd was de kick van de eeuw.

Kick liep vlak bij mij toen ik ging naar buiten om hem te feliciteren. Ik had nog nooit iemand run gezien zo snel. De refs en de coach had gaven Kick een harde tijd over het runnen en Kick genegeerd. Hij heeft waarschijnlijk dacht dat hij in staat om zijn handen op de bal en houdt die voor zijn voeten, totdat de Snapper het weer terug zou zijn. Schop de bal bleef altijd aan de zijlijn te vermijden onhandige pogingen.

Kick liep helemaal rond de andere kant van het veld en de pers vertelde hem om te stoppen. Kick had een goed zicht op de TVand vond het ongeval niet zien totdat hij terug naar mij. Het gebeurde zo snel dat ik het niet zien totdat ik stond op van het veld. De bal had de Snapper geraakt in het been.

Kick huilde toen hij het veld verliet. Hij was boos op zichzelf en iedereen op dat moment. Hij was gericht op één ding.

Kick besloten om te gaan naar de kleedkamer en na te denken over wat hij had gedaan. Zijn coach vertelde hem op de bus te krijgen en dat hij zou later terug te komen. Hij zei dat hij nodig had om na te denken over het incident.

Kick's moeder, vrouw en twee kleine meisjes waren op hem te wachten in de bus. Ze hadden geen idee wat er gebeurd was. Ze wisten niet of ze boos of blij dat hij had gespeeld zijn. Ze waren bezorgd, want hij was geen groot kicker.

Ik bood aan Kick huis te rijden, maar hij weigerde. Hij liep terug naar het veld en dacht na over de situatie. Na enkele minuten gaf hij de bal een snelle trap en gooide hem zo ver als hij kon en liep toen buiten het veld.

Ik wil duidelijk maken dat ik niet zien wat er gebeurd met Kick nadat hij de bal gooide. Ik ben de enige die het gezien, omdat het gebeurde veel te snel voor mij om zelfs kijken hoe het gebeuren.