De Basis van het Voorlopige Reglement

De term interim komt van het Latijnse term "inter" betekenis tussen en "magister", wat betekent rechtvaardigheid. In het Engels, is het woord "interim" gebruikt om te verwijzen naar een korte termijn regel, in het bijzonder in het burgerlijk recht. Een tijdelijke regel is meestal tijdelijk en in dit geval de wet wordt genoemd "interim", omdat een permanente beslissing moet nog worden uitgegeven. Zo kan een gemeente een interim-pastor, interim leiders, of interim leiderschap.

Interim

Tijdelijke regels worden gebruikt voor het oplossen van conflicten binnen een groep, zoals een studentenraad en interim-leiderschap. Zo kan interim-leiders worden aangesteld om geschillen tussen studenten die proberen om een ​​student raadslid over een ander te kiezen, terwijl het in feite een student councilwoman is de meest gekwalificeerde kandidaat te behandelen.

Tijdelijke leiding wordt gebruikt voor mensen die beperkt vermogen om iets te doen. Soms zijn ze niet klaar om te gaan naar de universiteit en kan zich niet veroorloven een hbo-opleiding. In dit geval kunnen zij een interim professor te benoemen ze een klasse te leren dat ze niet hebben voltooid. Echter, interim professoren meestal niet gegeven ambtstermijn. Als u wilt dat een leraar om een ​​les te geven en je weet dat je niet college kunnen bijwonen, dan kunt u een interim leraar te benoemen.

Tijdelijke wetgeving wordt gebruikt om wetten vaststellen. Het is vergelijkbaar met een tijdelijke grondwet, waarin een aantal regels is vastgesteld, terwijl de permanente bestuursorgaan maakt definitieve besluiten. Zo kan het worden gebruikt om een ​​burgerlijk wetboek vast te stellen nadat de wetgever staat is uit de sessie.

Tijdelijke overheden worden soms vastgesteld bij constitutionele formaliteit van een persoon wordt uitgedaagd door een hogere rechtbank of hooggerechtshof van de staat. In sommige gevallen kan de interim-regering kan optreden tot het moment dat een permanente bestuursorgaan is gekozen. De term "tijdelijke" in deze gevallen wordt gewoonlijk gebruikt met betrekking tot de tijdsduur waarin de heersende beslag neemt.

Een interim-regering kan worden gevormd om een ​​crisis aan te pakken, zoals een ziekte-uitbraak, dat het publiek kan beïnvloeden. In dat geval zal het tussentijds bestuur gewoonlijk door een overeenkomst tussen Governor de staat en de president van de regio waar de uitbraak optrad.

Deze term verwijst naar de periode na een uitspraak wordt gedaan dat een bepaalde persoon moet geven een deel of het geheel van hun grondwettelijke rechten. Een tussentijdse oordeel wordt pas definitief aan het hof een hoorzitting heeft gehouden met betrekking tot de kwestie. Tijdens de overgangsperiode, zijn mensen mogen vrij van wettelijke beperkingen te blijven, maar ze moeten zich bewust zijn van hun rechten en de beperkingen op hen geplaatst door de rechtbank.

Als je een straatverbod hebben tegen iemand, wordt een interim-straatverbod, ook bekend als een tussenvonnis, uitgegeven tot het moment dat de rechter een definitieve uitspraak. Dergelijke voorlopige gerechtelijke verboden zijn bedoeld om eventuele verdere schade aan eigendommen van een persoon of aan die persoon te voorkomen.

Wanneer u een tijdelijke bestelling, dan moet aan bepaalde beperkingen te volgen. U bent niet toegestaan ​​om belangrijke beslissingen te nemen, totdat de rechter uitspraak heeft gedaan op uw zaak.