Het Berekenen Van Uw Nieuwe Woning Bouw Kosten

De meeste mensen hebben een moeilijke tijd het berekenen van de New Home Construction Cost. Dit komt omdat ze niet vertrouwd zijn met wat te verwachten en ze kunnen niet de best mogelijke schattingen te krijgen van een enkele bron. U kunt leren wat dit kan betekenen voor u door het lezen van hoe het wordt berekend. Dit zal u helpen begrijpen hoe het gaat om uw financiële leven te bewerkstelligen.

Nieuw Huis Bouwen Kostprijs

De nieuwe Bouw Cost komt in verschillende vormen en er zijn vele manieren om te komen tot dit cijfer. Sommige bronnen, zoals de Real Estate Institute of California, telt alleen de kosten van het land en andere gebouwen. Er zijn zelfs manieren om te komen met deze cijfers zonder de grond, gebouwen, en andere kosten die vaak worden geteld op te tellen.

Deze New Home Construction Cost heeft te maken met de bouw van een huis. Wanneer u contant te betalen voor uw huis, bent u het krijgen van een bedrag in contanten, niet een bedrag dat moet worden bedacht in een kostprijs. U kunt een Better Business Bureau, een lokale bank, of een taxateur om dit te doen voor u. Deze schattingen kunnen worden gebaseerd op een verslag van de verkoper thuis, evenals andere gegevens.

Andere plaatsen die u New Home bouwkostenraming kan krijgen onder meer provincies, gemeenten, en de Staten. Deze plaatsen kunnen ook komen met hun eigen berekeningen voor u. Het hangt af van de lokale overheid die zorgt voor de woning, wat ze van plan te doen met het pand, en hoeveel het gaat kosten om te bouwen.

De nieuwe Bouw Cost ook andere factoren, zoals belastingen en kosten die worden aangerekend. Als u nog speciale assessments moeten betalen, wordt dit meegenomen in de berekening. Er zijn belastingen en kosten die je misschien niet denken. Dit kan onder meer onroerende voorheffing, verzekering en HOA kosten, en de kosten van andere soorten van de bouw.

De onroerend goed instituut in Californië heeft een website waar u deze cijfers kunt krijgen voor uw omgeving. U kunt ook te weten komen of een stuk van het pand is gezoneerd aan residentiële ontwikkeling mogelijk te maken. Deze informatie kan nuttig zijn voor jou als je probeert om erachter te komen als je in staat om de nummers te laten werken voor je zal zijn.

Bij het uitzoeken van de New Home Construction Cost, zorg ervoor dat u uw financiën rekening te houden. Als u probeert om een ​​eigenschap die is niet zo perfect als je zou willen kopen, kan deze de totale kosten te wijzigen. Je moet ook factor in de dingen, zoals de toestand van de economie, om te zien hoe concurrentie op de markt is en hoe de prijzen zullen veranderen.

Besparingen kan een geweldige manier om u te helpen met deze getallen. Als u van plan op het houden van uw huis voor vijf jaar of langer, kan dit bespaart u een hoop geld. Je moet ook kijken naar dingen zoals belastingkredieten voor bepaalde dingen en overwegen hypotheek verzekering tegen de toekomstige kosten.

Bouw

Interessante links