Doet Apple-Horloge Reparatie Daadwerkelijk Geld Te Besparen?

Er is gesuggereerd dat de meeste Apple Watch reparaties zijn eigenlijk mislukkingen. Dit is vanwege de high-tech karakter van het horloge en het feit dat het regelmatig moet worden opgeladen, voortdurend.

Apple Watch Herstellen

U kunt uw horloge om gewoon werk niet verwachten dat in een zeer korte tijd, dat is zeker. Zelfs met het opladen van het op een dagelijkse basis en niet de zorg over de toestand van de staat, zal het nog steeds blijven breken. Natuurlijk, dat is als je niet voorzichtig genoeg zijn.

Belangrijker nog, voordat je naar buiten en de aankoop van een horloge om het eens te proberen om te zien als het niet kan worden gerepareerd of, zorg ervoor dat je weet wat het is dat je nodig hebt om te doen. Bijvoorbeeld, als je gaat om het opladen het elke dag, moet u een compatibele lader bij de hand te hebben.

Het merendeel van de Apple Watch laders zijn compatibel met elke horloge; Echter, wilt u zeker zijn van dat voordat u kopen. Op hetzelfde moment, het moet ook in rekening worden gebracht door ofwel een zonne- of een elektrische oplader. Met andere woorden, als je gaat om te worden opgeladen op een dagelijkse basis, dan hoef je je niet wilt hebben om te zorgen voor de functionaliteit.

Hoewel het is geweldig dat je de batterij tot wordt opgeladen door de zonne-lader, is het waarschijnlijk gaat om stil te zijn aftappen van uw bankrekening als je gaat het aan het opladen van de zonne-lader. Het zal ook een langere tijd in beslag nemen om te laden op deze manier dan een elektrische oplader, dus je zult nog steeds worden gedwongen om het extra geld betalen voor uw gadget.

Houd in gedachten dat de lader die u kiest compatibel met uw horloge, maar ook te zijn. U zult willen ervoor zorgen dat het in staat om de batterij van uw horloge volledig op te laden en ook blijven liggen. Als het te groot of te klein is, dan zult u niet in staat om uw horloge te krijgen om volledig op te laden op.

Net als bij elk elektrisch apparaat, zult u willen ervoor zorgen dat je weet hoe je de juiste zorg voor uw horloge. Een van de beste manieren om dit te doen is om je horloge kijken terwijl het opladen; kijken terwijl het is een zonne-lader en bijhouden van de tijd dat het een magnetisch oplader, als goed.

Door een oogje op uw horloge, zult u in staat zijn om alle van de onnodige problemen die het zou kunnen hebben te vermijden en, op zijn beurt, bespaar jezelf geld. Maak niet de fout van het kopen van iets wat niet zonder enig onderzoek te doen, vooral als je probeert om geld te besparen.