Steeds een Gecertificeerd Accountant

De boekhoudkundige en financiële beroepen lijken te sterk afhankelijk van wiskunde en statistiek, maar er zijn aanzienlijke verschillen tussen de twee. In het algemeen, accountants doen boekhouding werk, het berekenen van financiële gegevens, evenals het voorspellen van toekomstige trends, terwijl de financiële strategen helpen mensen met pensioen planning en vermogensbeheer. Omdat de financiële wereld een complexe omgeving met tal van factoren die de algemene prestaties van het bedrijf is geworden, is er een toename van de vraag naar accountants geweest. Terwijl sommige accountants nog steeds gespecialiseerd in een of het andere gebied van finance, de meeste werkzaamheden in de andere gebieden.

Accountants

Een van de belangrijkste gebieden die accountants richten hun aandacht is finance en accounting. Zij behandelen ook de jaarrekening van de onderneming. Accountants moeten weten hoe de financiële gegevens te interpreteren, financiële gegevens, make projecties van toekomstige trends te analyseren, en het gebruik van wiskundige formules om financiële gegevens te berekenen. De financiële analisten, die vaak worden aangeduid als managers, kan ook het uitvoeren van deze activiteiten als onderdeel van hun werk taken.

Financiële planners zijn financiële specialisten die werken om financieel advies te verlenen aan individuen en gezinnen. Financiële planners mag niet beschikt over een diploma in de financiële wereld, maar ze kunnen een master's degree in het bedrijfsleven of een gerelateerd veld te hebben. Deze financiële planners moeten hoog opgeleid in de financiële theorie en methoden. Ze kunnen ook advies geven over beleggingsstrategieën, pensioenplanning en persoonlijke financiën.

Een financieel planner kan ook fungeren als een mentor voor jonge accountants die geïnteresseerd zijn in het nastreven van hun carrière in de financiële wereld. Hun rol als mentor is essentieel voor nieuwe accountants, omdat zij hen kunnen helpen bepalen waar hun talenten en vaardigheden kunnen worden gebruikt. De financiële planner kan bieden ook hulp bij de financiering en zakelijke leningen als een accountant ze is op zoek naar buiten.

Accounting is een zeer belangrijk gebied van finance. Accountants moeten goed geïnformeerd over de jaarrekening en welke informatie nodig is met verschillende instanties op de balans te worden overgelegd. Bovendien moet de boekhouding griffiers deskundige in de boekhouding gebied van boekhouding en salarisadministratie zijn.

Veel accountants werken voor financiële en beleggingsmaatschappijen. Deze bedrijven zullen bieden training voor accountants op het werk en help hen aanvullende verklaringen te verkrijgen. Het belangrijkste voordeel van deze bedrijven voor accountants is dat ze werken in een collaboratieve omgeving. Accountants kunnen alle aspecten van een baan bespreken met hun werkgever en delen ideeën.

Terwijl het werken bij een accountantskantoor, kunnen accountants krijgen vaak extra certificeringen, zoals die van het American Institute of Certified Public Accountants. De ACPA is één van de drie nationale organisaties die CPAs aanraden. en de enige nationale accreditatie-agentschap voor OCMW. Als een accountant is op zoek naar vooruit in zijn carrière, moet hij een schriftelijk examen aangeboden door ofwel de ACPA of andere accreditatie-organisatie. Deze test wordt meestal genomen in persoon en geeft een gedetailleerd onderzoek met betrekking tot het materiaal dat in de CPA examens.

Als u wilt krijgen in de boekhouding of financiën, moet je een school te kiezen die aanbiedingen certificeringen in de financiële boekhouding of een gerelateerd veld. Deze certificaten moeten worden genomen op weg naar werk in het veld, omdat de certificering neemt een jaar in beslag. Als u twijfels hebt over de school die u overweegt voor uw certificering, kijk naar de scholen referenties en vraag naar referenties.

U kunt veel scholen bieden van financiële steun voor studenten die op zoek zijn aan de slag in dit gebied te vinden. Meestal kan u een aanvraag voor financiële steun van de lokale community colleges en ontvang een financiële check steun voor uw onderwijs. Er zijn ook financiële hulp programma's worden aangeboden door de staat die kunnen betalen voor uw scholing als je moet een aantal cursussen te volgen en als u in dienst bent full-time, terwijl u het bijwonen van school. Dit betekent dat je moet kijken rond en zien of er iets is dat kan helpen uw opleiding af te ronden.

Het meeste werk voor accountants worden betaald een uurloon. De reden hiervoor is dat de taak van de accountant is om de financiële overzichten op te stellen en voor te bereiden payroll. voor het bedrijf. Het salaris is gebaseerd op het niveau van de ervaring van de accountant, de ervaring van andere medewerkers, de locatie en het bedrag van de accountants voor het bedrijf werken. Accountants kunnen ook worden betaald bonussen en provisies voor de voltooiing van projecten die resulteren in een hogere vergoeding voor hen.

Als een accountant, is het niet ongewoon om part-time en zelfs full-time werken. Accountants kunnen werken vanuit huis ook. De reden hiervoor is dat de meerderheid van de accountants kiezen om thuis te werken, omdat ze genieten van hun eigen baas hen in staat stelt om de uren dat past bij hen het beste werken. Ze werken vaak voor een verscheidenheid van bedrijven, zodat ze kunnen werken vanuit huis twee of drie banen tegelijk.