drone Video-Overzicht van de Drone-Beelden in Vermont

Er is geen tekort aan drone video op YouTube. Maar deze collectie reel, een combinatie van video vanuit verschillende plaatsen in Vermont, is werkelijk verbluffend. Shots boven met sneeuw bedekte bergen, trapsgewijze watervallen en nog veel meer bieden een spectaculair uitzicht op de prachtige staat.

Drone Video

Deze montage video begint met de start van het filmen. Het toont beelden van met sneeuw bedekte bergen, met een panoramisch schoten boven het landschap. Er is ook een foto van de top van de Mount Washington, die is gelegen binnen het gebied van de drone filmen. De beelden wordt dan gevolgd door de stad Montpelier, waar de opnames eindigt.

De volgende montage bestaat uit video's van de watervallen van Vermont, die enkele van de mooiste en meest prachtige bezienswaardigheden in de wereld zijn. Het is verbazingwekkend om te kijken naar het water naar beneden stromen naar de besneeuwde berghellingen, en dan stort het water terug in het valt.

De derde montage begint door het tonen van beelden van het platteland Vermont. Er zijn verscheidene schoten die plaatsvinden langs de belangrijkste snelwegen in de staat, met inbegrip van de snelweg die leidt naar de stad Burlington. Andere foto's zijn een uitzicht op de stad van Montpelier, evenals één van de belangrijkste bruggen die overspant de Danforth River.

In de laatste montage van drone footage, zijn er beelden van Mount Washington en Mount Monadnock. Er is ook de mening van de Hatteras eilanden, een van de vele eilanden die zich bevinden tussen North Carolina en South Carolina. De camera draait dan over naar de stad van Wilmington, waar het laatste deel van de video plaatsvindt. De laatste shot is dezelfde als degene die in de vorige video.

De video is een grote weergave van de standpunten die je kunt krijgen bij het opnemen drone beelden in Vermont. Hoewel het is zeer indrukwekkend, is het belangrijk op te merken dat drone-technologie is nog relatief nieuw, dus veel van de opnamen misschien niet uitzien als ze eigenlijk doen in persoon. Echter, het is een ongelooflijke manier om Vermont uit de eerste hand te zien, zelfs als je niet kunt zien de plaatsen zelf.

Het andere voordeel van de montage is dat het zeer eenvoudig te navigeren. Als u de naam van een van de plaatsen die u bekijkt weet, bent u in staat om gewoon typt u deze in een zoekmachine. Dit betekent dat u in staat zal zijn om toegang te krijgen tot alle video's die verband houden met die specifieke locatie, zelfs als het buiten uw eigen omgeving.

De video is ook erg handig voor degenen die willen verschillende delen van Vermont verkennen zonder ooit het verlaten van hun huizen. Aangezien alle video's van drone filmen worden gearchiveerd in een enkele locatie, kunt u eenvoudig zoeken naar de video die u wilt bekijken en vinden het allemaal tegelijk.

Of u nu wilt de schoonheid van de met sneeuw bedekte bergen, of het natuurschoon van het platteland van Vermont te zien, dit is de montage voor u. U kunt kijken naar de hele video, of gewoon een paar clips, afhankelijk van hoeveel tijd u wilt besteden het bekijken van de video.