Steeds een Drone Fotograaf en Videograaf

Als u een aspirant piloot, kunt u overwegen om een ​​drone operator. Deze job vereist veel vaardigheid, maar je gaat vliegen zeer hoog en de controles niet hebben. Met behulp van deze unieke mogelijkheid, kan een lange weg voor degenen die willen verkopen en gemakkelijk te kopen hun eigenschappen te gaan.

Drone Piloot

Als een agent of makelaar, hier zijn wat je moet zoeken in een drone piloot: Eerst en vooral, de drone heeft een veel meer belangrijke verantwoordelijkheid dan alleen die de drone zelf. Het is verantwoordelijk voor het nemen van foto's en video's. De drone is ook degene die de makelaar op de hoogte van het onroerend goed blijft. In aanvulling op deze, de drone moet iedereen in contact te komen met de status van de eigenschappen te houden. Je moet in staat zijn om de makelaar hoogte van de status van elke eigenschap te houden.

De drone operator moet in staat zijn om elke situatie om te gaan. Ze moeten ervoor zorgen dat ze niet erg effectief te krijgen in een botsing, kunnen ze communiceren met de makelaars, en ze met eigenaren van onroerend goed kunnen communiceren via hun GPS. Zo kan de drone naam van de makelaar te geven aan de eigenaar van het pand of kan laten weten als ze gaan om een ​​afspraak te missen of als er een probleem dat heeft veroorzaakt om te worden uitgesteld. camera's van de drone's mogelijk te maken de makelaars aan de woning en al zijn functies te zien.

Om een ​​drone operator te worden, moet u ten minste een middelbare school diploma te hebben. U hebt een professioneel rijbewijs hebben, omdat je de drone operator opleiding die nodig is voor de verlening van vergunningen aan piloten niet kan nemen. De training gaat uiteraard diverse cursussen, en een totaal van veertig uur van de opleiding in drone operaties. De cursus omvat ook de werking van een drone camera en een GPS-apparaat, dus als je van plan bent om drone fotografie en video serieus te nemen, wilt u misschien de cursus direct na de middelbare school te nemen. De training is verkrijgbaar bij vele scholen en van de FAA zelf. De training is ook online beschikbaar.

Wanneer u de opleiding te voltooien, moet de cursus instructeur laten zien hoe je de drone camera en uw GPS-systeem te gebruiken, en dan ben je klaar om een ​​drone operator te worden. Toch kan het je natuurlijk niet te leren hoe ze de drone vliegen. U moet eerst een drone operator door middel van opleiding en praktijk te worden. Daarna bent u klaar om uw licentie te krijgen. Zodra u uw licentie hebt, bent u in staat om de technieken die worden geleerd om u de praktijk.

Nu dat je weet wat een drone fotograaf of filmer doet, wat zijn enkele mogelijkheden voor een persoon om het leven te doen verdienen? U kunt uw eigen bedrijf dat zich bezighoudt met luchtfotografie of videografie starten. U kunt een commercieel drone camera vliegen over een vliegveld, een stad, of over een veld, of misschien een bos. U kunt ook landschapsfotografie of videobewaking. Zodra u uw licentie, kunt u beginnen om te oefenen wat je hebt geleerd in de loop en het krijgen van je vleugels.